LiptonUA 3 Posted April 28 Доброго всім дня , чи ночі , почав тему , адже не можу мовчати більше ! Ми усі скорбимо стосовно гри "mission evo" очікуючи від oxide survival таке ж , але як ми бачимо гра все ще сира ... Тому прошу адміністрацію та творців гри , прочитати мої наступні слова : Найкращу копію гри rust mobile закрили , ми очікуємо що ваш проект Oxide survival стане найкращою копією , але нам вже важко бачити усі баги , та те як все тягнеться зі створенням , та сама ідея на цьому двигуні створювати гру . Чому ви не перенесете oxide survival на unreal engine 5 ? На ній простіше модифікації робити , та й це новий двигун в світі мобільних ігор , він зробить ажіотаж навколо oxide survival , я як гравець розумію , що нам достатньо було б даже перенести rust legacy на телефон , адже вже телефони мають характеристики яких достатньо для запуску цієї гри . Прошу вас любі творці перенести гру на unreal engine , або ж зробити портовану версію rust legacy або ж створити піратську копію гри або схожу гру на mission evo , просто запитайте ком'юніті , що вони скажуть , ми готові даже на допомогу з фінансуванням на ранніх стадіях , та й готові на дві реклами перед входом на сервер , чи одну коротку на 5-10 сек після смерті в грі , аби допомогти вам з проектом, та пришвидшити його створення , ми б перетерпіли це , ми б купували донат на розфарбовану зброю , аби бачити що ви активно займаєтесь грою , та ідете на зустріч нам запитайте у нас , проведіть опитування та ми скажемо за що готові заплатити або на що готові заради видимих результатів Видимих результатів , а не оновлень раз в кілька місяців , чи новин раз в квартал Додасте рекламу , буде більше грошей на найм нових співробітників , більше співробітників , швидший реліз, зробіть гідну гру , ту яку ми від вас очікуємо , а не те що ми поки бачимо Share this post Link to post Share on other sites